Om Spisefællesskabet         Program og menu         Tilmelding/ kontakt    
 
OM SPISEFÆLLESSKABET 
Vi har startet spisefællesskabet for at kombinere kulturelle oplevelser i hverdagen med et godt måltid, på en måde så alle, også travle børnefamiler, kan være med.

Frivillige
Det er sjovere at gøre tingene sammen så alle, der deltager giver også en hånd med at for få tingene til at fungere. Har du mulighed for at hjælpe med at sætte borde op inden arrangementet så notér det når du tilmelder dig og kom kl 17.00. 

Tilmelding
Du kan tilmelde dig under menuen Tilmedling/kontakt, tilmelding er nødvendig af hensyn til opdækning og planlægning.


Børn 
Der er gode legemuligheder for både mindre og større børn i højskolens park og udeområder. Vi har en lille biograf hvor vi viser kortfilm for børn.

Maden 
Vi bruger årstidens grøntsager. Noget af det hiver vi op af Kunsthøjskolens køkkenhave, andet får vi fra andre, så vidt muligt lokale producenter. Maden vil være lækker, sund og overvejende økologisk. Der vil være mulighed for at spise vegetarisk ved hvert arrangement.


Hvem står bag? 
Mad og menu er er lavet af Kunsthøjskolens køkken ved kok og køkkenleder; Ole Vorm, kok: Kamilla Hansen, Køkkenassistenterne; Kirsten Jensen og  Morten Jørgensen, alle får de hjælp af: Birthe Andersen og Jimmi Petersen.
Skolens gartner: Peter Larsen leverer grøntsager til maden.

Spisefællesskabet er startet af Sara Knabe Sørensen, Lotte Rømer Grove, Michael Nielen og Nis Rømer i samarbejde med Kunsthøjskolen i Holbæk.
Kontakt os på info@spisefaellesskabet.dk

Støttet af
Spisefællesskabet har tidligere modtaget støtte fra Højskolernes folkeoplysningspulje og fra Folkesundhed ved Holbæk Kommune.

Adresse
 
Kunsthøjskolen i Holbæk, Ladegårdsalléen 5, 4300 Holbæk.

Vi glæder os til at se jer!